About

Sorry, this entry is only available in Bosnian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Forza.ba je brend u vlasništvu Mikrokreditnog društva “Digital Finance International” d.o.o., sa sjedištem u Banjaluci, Svetozara Markovića 5/11. Adresa FIlijale u Sarajevu je Dolina 15, Stari Grad. MKD “Digital Finance International dio je Finstar finansijske grupe i posluje u Bosni i Hercegovini od 2016. godine, ali i na svim razvijenim tržištima Evrope, Azije, SAD i CIS-a. Naša finansijska grupacija primjenjuje najnovija i najnaprednija tehnička rješenja na polju informatičkih tehnologija, kako bi omogućila pristup tehnološki najnaprednijim proizvodima iz oblasti finansiranja potrošnje. Vizija našeg poslovanja je povećanje zadovoljstva krajnjih korisnika finansijskih usluga kroz pojednostavljen pristup finansijskim sredstvima, te vrhunsko zadovoljstvo uslugom. Stalna težnja ka unapređenju tehnoloških procesa nam obezbjeđuje visok stepen automatizacije i sigurnosti našeg procesa, od apliciranja preko odobravanja do isplate naših kredita. Kao rezultat našeg izraženog fokusa na fleksibilnost i prilagođavanja potrebama krajnjih korisnika, naši se proizvodi i usluge u sve većoj mjeri koriste kao primarni izvor kratkoročnog zaduživanja kako u Bosni i Hercegovini, tako i u svijetu. Na tome smo zahvalni vama, desetinama hiljada naših stalnih korisnika u Bosni i Hercegovini. Zato ćemo i dalje kao odgovoran zajmodavac nastaviti graditi dugoročne odnose sa našim klijentima, pomažući im u rješavanju svih vrsta finansijskih problema.

MKD “Digital Finance International” d.o.o. Banja Luka

Digital Finance International!

Get your first loan free!

Select the loan amount below and get your money fast.
BAM
BAM
BAM
Days
Days
Days
Interest
0.00 BAM
Fee
0.00 BAM
APR
0 %
Repayment Date
You will repay
0 BAM

Need some help?

Our operators are ready to help. Just call our number between office hours and we’ll help you complete your application.

051/ 492 610

Mon - Fri from 09:00 to 20:00
Sat from 09:00 to 17:00
Partner Locations
Partner Locations
Partner Locations

Did you know?

You can also apply in one of our many partner locations.
Find the nearest
Main Menu

Call back